Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/20/2018 in all areas

 1. 1 point
  Da , eu decid ceva. Am vazut destul de bine cum ai inceput sa vb depsre quasi cand el defapt intrase sa se joace Ai niste amenintari de copii Locked!
 2. 1 point
  Nu flacau, asteptam verdictul celui ce a fondat serverul si e fondatorul cu drept de a decide soarta unui admin/player fidel serverului! S-a spus nu numai o data, aveti ceva de lamurit, treceti pe privat...daca am discutam cu tine sau cu el ceva in privat, de ce legi tu conversatia din privat si ceea ce e public aici? Decide-te o data!
 3. 1 point
  Si inainte sa ma suspendezi ca am facut 2x post, mai bine ai intra in ACP si ai seta si pentru membri Edit post. @[email protected] @Japcå@[email protected] @nebunu Apropo, la ce a zis in reclamatie, ba da, cum a intrat, deodata a inceput sa se ia de mine. Minciuni ca in filme. Zici ca a avut o strategie perfecta de a ma detrona, dar e doar un server de CS. Cluj Napooooca Cluj Napoooca !
 4. 1 point
  Plus la asta, o sa rog 5000 membri de pe forum sa dea reply despre cine sunt eu ca om, ca eu am adunat in ani buni membrii astia, tu doar te-ai trezit Smoke cu o vizita pe forum si cu gura cascata de unde asa ceva. Ma tragi poate la raspundere si pentru asta? Si eu daca injur, injur in privat, si am injurat doar pe 2 persoane, ca sunt om si va numesc pe voi persoane totusi, pe tine si reclamantul.Suferinta, dreptatea taie , nu? PSD-istilor..
 5. 1 point
  e vorba de razbunare din partea lui , http://prntscr.com/lxi54r fix cu aceleasi cuvinte imi raspunde si mie, se vede clar, apropo, e o cerere de unban cand nu aveam acces pe serverul ACL. Si smoke, faptul ca tu lasi asa reply , e clar lucru ca ai relatii de prietenie, pentru ce il si aperi. dreptate in lumea asta ca sangele cum se face apa, adica niciodata. o sa creez un topic la staff only si o sa lamuresc toate chestiile ce si cum Plus la asta, el nu a platit pentru vip si stiu lucrul asta, a primit vip fara accesibilitatile gradului de vip, ca fost manager al serverului. Smoke, acum sigur iti spun sa te uiti in gametracker la orele mele, timpul in care am stat pe server de cand mi s-a pus accesul, banurile date, nickurile cu reclama schimbate de mine, RECLAMA CU SERVERUL DE TEAMSPEAK SI RECRUTARI DE ADMIN, CEEA CE TU , NU FACI, DOAR INTRI PE SERVER CATE O ORA IN 24 ORE CA SA ITI ARATI PREZENTA IN FATA LUI JAPCA CA SA NU-TI SCOATA ACCESUL, CEEA CE PUN MANA IN FOC CA A ZIS EL CA DACA NU AI MACAR 5 ORE PE ZI TIMP DE CATEVA ZILE, ITI DA SI REMOVE PE SERVER, NU NUMAI PE FORUM (TII MINTE CAND TE-A PUS EX-STAFF) SI NU INCERCA SA FACI PROST PE ALTUL, SI NICI PRIETENUL TAU QUA QUA Noptile, flacailor, nu sta quasimoto cu aere de provocator ironic si obligari cu aliasuri in WG sa admineze pe server, nu sta Smoke care trage la raspundere desi el joaca pe alte servere, stau alte persoane, cypy stie cine. Intotdeauna a fost asa, cel putin timp de 2 ani, de cand sunt aici, prostul de snirorel statea nopti pe server si bana codati si facea reclama la ts3, pe cand qua qua si smoke stateau cu aia in mana si se gandeau la Monica Belucci, iar acum fac figuri cica raul de Sniror nu ii da pace sa joace. Ai sv tau pupincuristule in care adminezi si joci, nu ma rusinez sa o zic, ca oameni ca mine nu o sa iti dea cu cutitu in spinare, eu zic adevarul, nu veni si strica dispozitia la altii. Initial a venit cu pretexte cica, <am auzit ca ai vorbit de numele meu nustiu ce" a doua oara dupa 5 minute s-a reconectat si iar a inceput. Ok, daca drepate nu-i si lumea tine cu pupincuristi provocatori, ca toti au vazut asta acum 3 luni in urma, si japca, si nebunu, si restul fondatorilor, ce specimen e asta care ma reclameaza...nu as vrea desigur, ca ma simt bine aici si interactionez bine cu lumea, cu adminii vechi si cei noi, dati-mi remove, definitiv. O sa vina Quasimoto sau Smoke sa admineze intensiv cu initiativa de fiecare data sa dea vot, sa respecte REGULAMENTUL, sa faca anunturi, sa se pune pe codati cum sunt anuntati si sa-i baneze dupa caz? Neah, nu prea cred.. Faceti o data echivalenta asta, Chiar nu se vede pe cine il doare p*la de server si pe cine nu? Mersi tuturor care au avut rabdarea sa citeasca, dar trebuia sa o zic o data si pe asta, pai nu nene, ori suntem oameni adevarati chiar si in lumea virtuala, ori chiar e pierduta lumea.
 6. 1 point
  eu propun sa terminati ..
 7. 1 point
  Model • Nick: • Varsta: • Steam: PORNIT / OPRIT • Ati citit regulamentul? : • Ore jucate: "Link gametracker":
Download Counter-Strike
Counter-Strike Download
×
×
 • Create New...