Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/02/2019 in all areas

 1. Steam Group EuroCs * sunt rugati toti cei din staful administrativ sa aplice in acest grup *concursurile si competitiile ce vor avea loc in cadrul comunitatii vor fi postate de asemenea *multumim anticipat celor care au dat "aply" in "Steam Group Eurocs"
  1 point
 2. *Prenume : Vlad *Varsta : 30 *Nick in game : pLv *Sex : Masculin *Ocupatie : Content Manager *De unde ai aflat de comunitate? : Gametracker *Ce altceva ne mai poti spune despre tine: Joc counter strike din 2005(cu mici pauze), nu-mi plac codatii, nu vreau admin, vreau doar sa ma joc linistit.
  1 point
 3. *Prenume : Alexandru *Varsta : 16 *Nick in game : antiuntrusted/Alexandru/who's baiming? *Sex : M *Ocupatie : Liceu *De unde ai aflat de comunitate? : Am aflat de pe facebook *Ce altceva ne mai poti spune despre tine : Pai sunt un tip prietenos si ma atasez repede de persoane, care este un - zic eu(faza cu atasatul), is un tip cu capul pe umeri si cam tot timpul pus pe caterinca
  1 point
 4. Salut,vreau sa fac un anunt.Vreau sa va spun ca am achizitionat un alt server,la alta firma de host deoarece firma la care avem acum,a devenit imprevizibila. O sa avem alt IP la acel sv,deci sv acesta nu o sa fie afectat. V am anuntat ca sa stiti ca zilele astea se lucreaza la el,si dupa ce o sa fie gata o sa pun redirect pe sv asta sa va trimita direct pe el. O zi buna !
  1 point
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. Toate noutatile cat si schimbarile efectuate pe forum, servere si TS, vor fi prezentate si pe grupul de Steam. Deci daca doriti sa fiti la curent, join the group!
  1 point
Download Counter-Strike
Counter-Strike Download
×
×
 • Create New...