Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/02/2019 in all areas

 1. 1 point
  Steam Group EuroCs * sunt rugati toti cei din staful administrativ sa aplice in acest grup *concursurile si competitiile ce vor avea loc in cadrul comunitatii vor fi postate de asemenea *multumim anticipat celor care au dat "aply" in "Steam Group Eurocs"
 2. 1 point
  Dupa cum scrie titlul topicului sedinta este obligatorie atat a adminilor cat si a fondatorilor la ora 20:00 'fix' ! -Toti fondatorii vreau sa fim prezenti pe ts3 pt a discuta despre server .. -Adminii care sunt noi rog sa ii anuntam ca e sedinta pe ts3 [ora va fi specificata cu un edit] Cine nu va fi prezent va primi remove (persoanele care nu pot veni vreau sa stiu motivul), toti avem treburi dar nu cred ca 20 de minute nu putem sa fim cu toti prezenti !!! MULTUMESC MULT DE INTELEGERE SI SPER SA AVETI O ZI CAT MAI BUNA!
 3. 1 point
  *Prenume : Vlad *Varsta : 30 *Nick in game : pLv *Sex : Masculin *Ocupatie : Content Manager *De unde ai aflat de comunitate? : Gametracker *Ce altceva ne mai poti spune despre tine: Joc counter strike din 2005(cu mici pauze), nu-mi plac codatii, nu vreau admin, vreau doar sa ma joc linistit.
 4. 1 point
  *Prenume : Alexandru *Varsta : 16 *Nick in game : antiuntrusted/Alexandru/who's baiming? *Sex : M *Ocupatie : Liceu *De unde ai aflat de comunitate? : Am aflat de pe facebook *Ce altceva ne mai poti spune despre tine : Pai sunt un tip prietenos si ma atasez repede de persoane, care este un - zic eu(faza cu atasatul), is un tip cu capul pe umeri si cam tot timpul pus pe caterinca
 5. 1 point
  Salut,vreau sa fac un anunt.Vreau sa va spun ca am achizitionat un alt server,la alta firma de host deoarece firma la care avem acum,a devenit imprevizibila. O sa avem alt IP la acel sv,deci sv acesta nu o sa fie afectat. V am anuntat ca sa stiti ca zilele astea se lucreaza la el,si dupa ce o sa fie gata o sa pun redirect pe sv asta sa va trimita direct pe el. O zi buna !
 6. 1 point
  nu are cum sa`ti apara poza deoarece este stearsa din acel folder numit cs si 2 fa o cerere exact cum trebuie ... banul ramane pana cand apare poza ... tc
 7. 1 point
  Prietene sa lasam vrajala !!! amx_ss iti face o poza si o pune in folderul cs!!! pune poza sau ramai cu banul! Bafta..
 8. 1 point
 9. 1 point
 10. 1 point
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 15. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 16. 1 point
  Toate noutatile cat si schimbarile efectuate pe forum, servere si TS, vor fi prezentate si pe grupul de Steam. Deci daca doriti sa fiti la curent, join the group!
Download Counter-Strike
Counter-Strike Download
×
×
 • Create New...