Jump to content

SycroN

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About SycroN

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. SycroN

  Cerere unban JuN!oR

  Un patron sa decida in legatura cu el, in wg este ok doar ca a fost altceva pe servar si deaia a luat ban. O zi frumoasa va doresc.
 2. SycroN

  Cerere unban JuN!oR

  Sefule ce ai pus tu acum este bine ce mi-ai dat mie nu a fost bun te-am intrebat de 2 3 ori daca este bine si ai sustinut ca da este bine. Logic ca am zis ca ma iei la misto. Uite aici discutia. Si chestia cu abuzuri nu dau ban fara dovada,nu dau ban fara sa verific nu am reclamatii pe forum asa ca nu te mai da lovit aiurea. Cum sa nu te verific ca intrecut vad pe wg ca esti cam rosu. junior.txt [/img][/url ][/img]
 3. SycroN

  SEDINTA OBLIGATORIE 30.06.19

  Daca este duminica nu pot fi prezent am mai zis de 3 4 ori duminica nu pot ca sunt la munca sory.
 4. SycroN

  unban Nicu

  Nu eu ti-am dat ban doar am executat o cerere de confrunti cu bog aici o zi buna.
 5. SycroN

  unban Nicu

  Eu am executat o cerere de aici va descurcati. ADMIN) AcL*B0g : daca il vedeti e Nicu pe server (ADMIN) AcL*B0g : ii da ti ban (ADMIN) AcL*SycroN : dece? -CH4K1B- killed FIBRA with awp *DEAD* chone/MACEDONIA FOREVER : kvek wh (ADMIN) AcL*B0g : si nu ii scoate ti banul (ADMIN) AcL*B0g : pentru ca eu i am dar ban acum cateva zile *DEAD* chone/MACEDONIA FOREVER : kvex wh (ADMIN) AcL*B0g : si el inca joaca pe server din ce am inteles *DEAD* chone/MACEDONIA FOREVER : citer sestra mu ebam (ADMIN) AcL*SycroN : nicu sau niku? adminul *DEAD*(Counter-Terrorist) BlAcK_KiNg_01.00 : /rank (ADMIN) AcL*B0g : iar cerere de unban nu a facut (ADMIN) AcL*B0g : Nicu
 6. SycroN

  Cerere unban once upon a time

  cred ca a fost fumat am scos banul.
 7. Scoaterea adminului repede ca baneaza tot servarul.
 8. SycroN

  Reclamatie Admin Sycron

  Nu sunt obligat sa downloadez dupa net orice, deaia este zipp poate in glishare ai pus virusi?? boala pe mine poate. Cum nu merge zippy este vrajeala chiar atunci am verificat sa fiu sigur.
 9. SycroN

  [Cerere UnBan] zekA

  Nu este tot aia nu sunt obligat sa downloadez orice fisier de la oricine poate avea virusi deaia este zipp in poza esti ok spor la joc . Rog un founder sa scoata banul ms.
 10. SycroN

  SEDINTA OBLIGATORIE 9.03.19

  La mine stie si japca duminica stau mult la munca si in fiecare zi dupa ora 10 seara pot oricand, sunt parlit de taximetrist si am program ciudat scuze.
 11. SycroN

  Salutare o parere

  Salutare las si eu asta aici. Nick steaua am facut ss nu a iesit nimic stiu ca nu se mai cre wg dar ma disperat lumea pe servar si am zis sa cer un wg sa linistesc plaierii deci nu mai puteam de stres cat ma zapacit lumea. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1636822 asta este testul. Am facut si la mine sa nu zic ca poate este eroare de la wg https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1636825 Si tin sa precizez ca steaua juca cu steam lu craiovistul. https://www10.zippyshare.com/v/ct24mtFO/file.html https://www28.zippyshare.com/v/hMozZNKf/file.html https://www67.zippyshare.com/v/mdAPAPnG/file.html Decizia este a vostra. Si scuze de topic daca nu am postat unde trebuie scuzele mele.
 12. SycroN

  UNban Largo [Acceptat]

  AI IESIT DUPA SERVAR AM ZIS CA AI FUGIT. https://www83.zippyshare.com/v/P9cffiS5/file.html
 13. SycroN

  cine va mia dat ban [Acceptat]

  Esti culmea sa explicat a fost unu de lua ban si intra instant am fost 4 adminii si am carat la banuri posibil vreun admin sa fi tastat aiurea in disperarea aia sa scapam de ala posibil sa fi batut aiurea numele lu ala. Ne cerem scuze stiu ca este aiurea dar sa zis a fost o eroare ceva posibil nu cu intentie nea spart ala 10 minute a golit servarul.
 14. SycroN

  cine va mia dat ban [Acceptat]

  A fost un codat de intra instantaneu cu speed suntem 4 adminii pe servar timp de 10 minute am carat la banurii totii adminii se poate sa fi luat din greseala de la unul dintre noi sa intre un boss mai mare sa scoata banul.
 15. SycroN

  SEDINTA OBLIGATORIE !!

  Ziua nu ma avantajeaza nici ora sambata sunt acasa toata ziua duminica muncesc lana la 12 noaptea sory.
×
×
 • Create New...