Jump to content

B0g

Manager Server
 • Content Count

  502
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

B0g last won the day on February 2

B0g had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

1 Follower

About B0g

 • Rank
  Loial

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. B0g

  Concurs Top15

  respect :)))
 2. B0g

  unban Nada

  la mine a mers sa l descarc, si nu pare wall :) ia vezi link ul asta. https://www113.zippyshare.com/v/rWdZgfjX/file.html
 3. B0g

  Reclamatie Luffy

  salut, ca o paranteza asa , si eu l-am banat in trecut pe luffy pentru acelasi motiv ca nu da poza, si pe bune omul chiar e depasit..sa nu l jignesc sa l fac "prost" in ale calculatorului, a intrat ts , l-am cautat in calculator ..si nu am gasit nimic.. si mi-am vazut si poza.. Acum poate o fi alta situatie sau etc... vorbiti si cu japca.
 4. B0g

  Cerere unban - Epique

  ai unban ! TC,
 5. exista amx_spectate pt admini , poate s-a uitat...dar inclin sa iti dau dreptate , pentru ca vad ca reactia adminului in cauza ..nu apare.. sa speram ca pe viitor isi va face treaba ! TC,
 6. B0g

  Cerere unban - Epique

  se asteapta adminul cu dovada
 7. poate s-a uitat pe el si nu avea cod dupa parerea adminului. ? ar trebui sa dam ban la toti cei reclamati pe [email protected] ? AntonioMontana poate ai si tu ceva de zis..
 8. Am hotarat sa ma retrag , pentru ca timpul nu ma ajuta ., am o perioada foarte incarcata ...plus ca am ramas 3 4 care mai ne dam interesul .. si serverul din d2 nu iese .. Japca oricat ar vrea nu poate singur.. l-a tinut destul timp , iar ce v a face in continuare e alegerea lui si il sustin cum pot. PS: Am tot vazut in ultima perioada pe faimosul grup de whatsap...ca toti sunt buni la vorba ., lauda ....si la bautura :)) , dar sa dea macar un 5 - 10 e ..e greu tare.. dar in fine nu poti forta pe nimeni. O sa intru cand pot ...dar clar nu ca si pana acum ... Bafta!
 9. B0g

  Cerere Admin

  Incepi sa intri teamspeak . si eventual cumparati steam , este 1 euro ..din cate am inteles e iar la oferta.! se cere steam ON si activitate pe ts.eurocs.net .
 10. B0g

  unban HellFire

  ai unban , daca vei mai fi prins cu orice ...si va iesi rosu Wg ul ..vei ramane cu banul
 11. B0g

  unban HellFire

  banul ramane ! din moment ce acel wg ,este rosu . PUNCT, intri seara TS.eurocs.net . sigur gasesti pe cineva sa se uite ce ai , si dupa mai stam de vorba de unban.
 12. B0g

  ACL Banlist B0g

  rAdU STEAM_1:0:658698082 146.241.180.76 z nss
 13. B0g

  ACL Banlist B0g

  NicoletaGuta STEAM_ID_LAN 181.46.137.36 z noss
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 15. B0g

  ACL Banlist B0g

  CONTRABASS STEAM_1:0:792685669 86.123.47.209 z noss
×
×
 • Create New...