Jump to content

Body^Bagger

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. Body^Bagger

  Cerere unban QuiD [Acceptat]

  aici este snapshot facut cu 1 secunda inainte de a face ss'ul https://imgur.com/a/OEr9fyW iar asta este poza care mi-ai dato ...https://www9.zippyshare.com/v/1Nhb2LEH/file.html este clar ca este antismoke...eu unu nu as da remove.. sunt mii ca tine care vin cu scuze de tot felul ...la fel putea sa fie in cfg.. un mic aim sau ma istiu eu ce.. si spuneai la fel . .ca l-ai luat de nush unde si ca nu ai facut-o intetionat..
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. Body^Bagger

  [Respins] - Cerere Unban MonIcA^InNeed

  https://www52.zippyshare.com/v/03RGJnn9/file.html
 5. Body^Bagger

  [ACL] Cerere Unban [A]

  unde sunt talentele , ca eu nu le gasesc.. .ti-am facut ss..trebui sa il postezi.. si cu asta basta..problema ta este statica.. .ti-am explicat ca trebuie sa ai doua partitii pe hard.. daca nu vrei sa patesti acelasi lucru si pe alte servare.. iti sugerez sa faci doua partitii...o zi buna.. mie nu mi-a parut bine ..
 6. Body^Bagger

  [ACL] Cerere Unban [A]

  mda.. .ce repede sa da unban aici pe sv'r frate... normal este sa pui ss'ul pe care l-am facut , iar duap sa iei unban... nu cred ca esti nici primul nici ultimul care nu stie unde se afla poza in pc..sau laptop ce ai tu acolo...ideea este sa creezi mai mult decat o partitie pe hard..pe una din ele sa ai windowsul separat.. iar pe restul ce vreu tu .. jocuri muzica etc.. .si cum spui ca nu ai stiut ce ip ai.. si ai cautat pe google.. sau unde ai intrat tu.. asa puteai sa scrii pe google , si faptul ca nu gasesti poza de la CS in PC.. poate gaseai si acolo un raspuns..!
×
×
 • Create New...