Jump to content

Shebba

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Shebba last won the day on November 29 2018

Shebba had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

167 profile views
 1. Shebba

  CerereUnban

  Contra unban
 2. Shebba

  Ajutor!!!!

  in/out ce spui tu nu are legatura ca ti se misca prost,poate sa fie si 400 si 1000,acolo sunt pachetele de kb ce circula dinspre server spre client si invers ti se misca prost fiindca nu ai fps stabile si delay(ms) destul de marisor,delayul este din cauza hostului,fps este din cauza windows-ului sau placii video. incearca sa faci update la placa de retea .treci pe windows 8.1 sau 10 chiar daca ai pc mai slab,in windows 7 si eu aveam probleme cu fps-urile. mai poti sa ai fps drop si de la harddisk,verifica daca ai spatiu suficient,fa o defragmentare daca face zgomote ciudate harddiskul nu prea e ok. Daca nu e harddisk-ul e palca video care atata poate sau e pe duca.
 3. Shebba

  reclamatie APBt

  Ca sa ti raspundem si la subiect: nu esti tu sau orice alt player in masura sa tragi adminul la raspundere pt nici o comanda folosita. Nu se face reclamatie pt banuri temporare. Nu se ameninta adminul. Nu mai fi atat de "pussy" chiar daca esti fata sau nu si lasa fitzele daca iti place sa joci aici,daca nu nu te tine nimeni cu forta.
 4. Shebba

  cerere unban

  Scuze dar si eu ti-as fi recunoscatoare daca nu ati mai trata forumul asta ca pe forumul bisericii ortodoxe romane. ms de intelegere.
 5. Shebba

  cerere unban

  Nu stiu dc ii scoti banul,domnisoara asta isi cerea singura banul ,frustrata ca a primit remove la acces sau din cauza hormonilor nu stiu, incepuse sa se manifeste urat la adresa playerilor si adminilor cand a vazut ca nu ii dam ban, iar acum vine si face cerere unban cand a primit ce a vrut? Ai probleme la mansarda draguta? Tineti probleme personale acasa nu devia pe servere de cs.
 6. Shebba

  cerere unban

  Ai vrea sa-l stii ,serios? Ne mai suferi mult pe aici? Primul motiv este ca aveai wall, al doilea motiv este ca tu cereai sa-ti dam ban insistent.Te-am lasat putin sa-ti exprimi frustrarile si ti-am indeplinit dorinta. Altceva mai doresti sa stii? Demo
 7. Shebba

  Salutare STAFF!!!

  as manca o broasca
 8. Shebba

  cerere admin IULIANA

  Pro ! De unde stii daca l-a citit? ii dai test? :))
 9. Shebba

  Reclamatie Sk1ttles

  cum nu a postat ip-ul cred ca nu-l intereseaza sa primeasca unban .
 10. Shebba

  Reclamatie Sk1ttles

  Daca posteaza si ip-ul ii scot banul !!
 11. Shebba

  Cerere unban

  Ban scos cum nu a venit nici o dovada !
 12. Shebba

  Cerere unban

  Asteptam adminul cu dovada
 13. Shebba

  Cerere unban pace

  Timpul acordat playerilor pt a da poza este de 5 minute,poate tineti minte ! Mai usor cu postarea aiurea pe forum pace .
×
×
 • Create New...