Jump to content

GeKKo

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

113 profile views
  1. Am primit UN BAN del SMOKE si i-am dat ip meul si tot nu poate s-a scoata banul. I-am cerut la DOBY ip pe care mi-a dat ban s-a mildeie casa pot da la SMOKE s-a imi scoata banul Doby zice ca el numia stie ip pe care mi-a dat ban ,nici macar nul mai aminteste.EU nu cred asta cumva trebuie s-a aiba ip acela pentru ca nu am ip dinamic!!. Imi vine sa cred ca nu vrea ,sau nu vor s-ami scoata banul. Va rog pe ADMINI cei care ma cunoaste! S-a vorbiti cu el!,a sau cu ei si s-a rezolvat va rog frumos!Mersi. CU RSPECT! GEKKO
  2. Nume:GeKKo Adminul care m-a banat este:Dolby Motivul:"wall" Ora:17:5 minute Data:12.11.2018 Ip:192.168.1.11:27015 Va rog frumos s-a verificariti! Multumesc!
  3. Nu stiu cine m-banat nu mi-aparut numele, doar motivul "wall" atata tot.La ora 17si 5 min la data de 12.11.2018.Cum s -a demonstrez ca nu am cod daca nu mi-a facu macar o poza.Va rog s-a scoateti banul.
  4. Am luat ban fara poze facute!! Nu am jucat niciodata cu cod!!.Tot timpu am dat pozele cand s-a cerut si tot timpu eram curat Specy stie foarte bine si jucatorii care joaca pe servar care ma cunoaste.!V-a rog sa-miscoateti banul.
×
×
  • Create New...