Jump to content

Kim

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kim last won the day on December 6 2018

Kim had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kim

  Reclamatie Jeff The Killer

  Ăștia care joaca cu avantaje (VIP, aim, wall, etc) n-o sa înțeleagă niciodata ce e ala fair-play și jocul practicat din plăcere. Pana la urma la asta se rezuma orice joc, competiție, duel. Sa fii de la egal la egal cu adversarul, ceea ce lor nu le convine din simplul motiv ca... nu-s bărbați, nu au oua!
 2. Kim

  Cerere unban Электроника

  Chyper tu ai pus logo cu, comanda de ban. Dovada cum ca a execut comanda de ss trebuia
 3. Kim

  Reclamatie [Rezolvata]

  Eu mereu am criticat adminii. Dar în cazul de fata, tu știind ca nu ți se salvează pozele (deși eu nu am pățit-o niciodată în 10 ani de cs), vii cu coaiele mari și ii faci reclamație. Reclamația e pt adminii care fac abuz, de asta nici nu apare în model sa pui IP, dar nici nu l-ai pus. Măcar asta ai respectat. Va vad pe toți ca dati pro, sa înțeleg ca pro reclamație. Ca de unban nu poate fi vorba...
 4. Kim

  [Acceptat] - cerere unban

  In capul vostru necopt, orice poate fi o amenintare. Se vede clar ca a glumit, a si pus emoticonul respectiv ! Unban, iar adminul trebuie sanctionat, nu poti sa dai ban permanent pt asa ceva, e abuz !
 5. Kim

  Ce ai face daca..?

  Cum hss nu a răspuns, am s o fac eu. As legaliza sexul cu minori. Ce ai face, dacă ți-ar creste 2 coaie în talpa?
 6. Kim

  reclamatie APBt

  Iau admin, si ma apuc sa banez tot serverul, cu banuri temporare. Daca vine cineva cu reclamatie, i-o bag pe asta pe gat... eu sunt acoperit de regulament !!
 7. Kim

  [Acceptat] - Cerere Unban

  Nici norecoilul, modelele ESP, tinta la awp, leisul, wall pixel etc.. nu sunt cheaturi, tot un med, un privilegiu pt cei cu 3 coaie... Cand o sa va creasca mintea aia si o sa invatati sa jucati corect. Satisfactia unui joc e sa joci fair-play, de la egal la egal, eu unul nu as avea nici o satisfactie sa joc cu avantaje, cum faceti voi !!
 8. Kim

  cerere unban

  E prea scurt demo ca sa ne dam seama. Nu are nimic in demo-ul asta ! PS: Roksana schimba-ti avatarul ca-mi moare pl... cu travestitul tau !
×
×
 • Create New...