Jump to content

pace *militari*

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pace *militari*

  Cerere unban Codat pe *****.********.**

  Conform ss-ului, Pro Unban!
 2. pace *militari*

  CerereUnban

  Nu știu. În demo are wall, nu are cum sa dovedească ca nu a fost el, ce sa i fac eu!
 3. pace *militari*

  CerereUnban

  Nu știu ce sa spun, probabil erai acasă :))) Când ți am dat ban pe ip-ul asta, după ce ți am zis dacă ai primit unban, ati spus... Tu și cu taraf tv care a spus ca e eli, ca jucați de la birou, ca sunteți unu lângă altul, ceva gen, deci alt IP, probabil făceați și monitor... Și rețeaua de acolo nu are aceleași IP? De ce nu a luat și el ban dacă erați unu lângă altul...? Eu nu s prea credul. Pro pentru menținerea banului!
 4. pace *militari*

  CerereUnban

  Uite DEMO! Rog sa se urmareasca in detaliu... iar pe dust sa asteptati prima data ca o picat baiatu! >D . eu zic ca s unele faze clare, si care i scapa, ramane la decizia voastra ... ce dezicie vom lua! https://www54.zippyshare.com/v/nbBEdFTf/file.html https://www54.zippyshare.com/v/lLb5cHLB/file.html
 5. pace *militari*

  Ajutor!!!!

  BAD NEWS! Am dat pe disabled... Dar nmk, parca parca e putina diferența dar tot îmi stă peste 150... Rare momente când am mai puțin. Și am făcut tot ce mi s a spus. Netu i bun. Pfff.. eu mă dau bătut, nu le am sa l fac singur.
 6. pace *militari*

  Ajutor!!!!

  Nu am făcut update la Windows 8,10. Rămân la 7, am PC slăbuț, dar de cs nu i problemă...doar acum nu știu ce are. Și da... Cred că chestia cu update-uri la win. e pornită. Aștept să ajung acasă și o sa pun in practica ce mi s-a spus... Dau un review. Mersi mult!
 7. pace *militari*

  Ajutor!!!!

  Salutare baietii si fete... . As avea si eu nevoie de putin ajutor, pentru cei amabili si dornici, adresandu-ma cu stima si respect! Recent , aprox. o zi - doua... mi-am reinstalat windows-ul. Nimic rau... doar ca CSul imi merge foarte rau, acel IN de la net_graph, cred ca stiti la ce ma refer, devine extrem de mare. De la un normal de 60 70 80 cat il aveam inainte de reinstalare, acum ajunge la 400, crescand si descrescand intre 100 si 300si! Cand ajunge la 200 si trece, imi fluctueaza fps, si chiar cand am fps 100.5 full constant dar in peste 150 merge naspa, se simte! CUM AS PUTEA REZOLVA PROBLEMA? Multumesc anticipat! Un link spre imagini cum ii arata, la spec/// cand joc e dezastru https://imgur.com/a/s4PbSkA
 8. Problema ta ever. Valveri care dau bine! Și după nu mai dau.... . Eu o singura problema am, ca mi se cam ia de tot, unii dintre voi sunteți înțepați tare. Am dreptul la opinie, nu am drept la votare? Doar nu e vot cenzitar? Nu? Sau este. Nu suntem pe clase sociale aici. L am propus și gata. Cred ca cer un remove!
 9. pace *militari*

  Madiiiii, client fidel

  I-am făcut rost! Andreeo sau Roksana cum te cheama nu as discuta cu tine, dar era un topic mai sus, cineva ofera niște conturi. Păcat ca nu am pus direct acolo, e bine ca ai macar unde sa te afirmi. Data viitoare o sa pun topicul unde trebuie!
 10. pace *militari*

  batalia de sf de an

  XD ma bag, dacă e ceva! Pace tuturor!
 11. Madiiiii, Salutare, propun eu un băiat, Madiiiii... Joaca mai de mult, e vechi tovarăș... Ar trebui sa l știe băieții.. Pro give him STEAM
 12. pace *militari*

  Madiiiii, client fidel

  Salutare, propun eu un băiat, Madiiiii... Joaca mai de mult, e vechi tovarăș... Ar trebui sa l știe băieții.. Pro give him STEAM
 13. pace *militari*

  Salutare STAFF!!!

  Sa fie pace!
 14. pace *militari*

  Cerere slot gabrielll

  Pro!
 15. pace *militari*

  pace - Cerere Slot

  Nick: pace ID Steam: 94.176.200.244 - STEAM_0:1:452436764 Ore jucate pe server: http://www.gametracker.rs/player/89.40.105.12:27015/pace/ ; cu siguranta am mai multe!
×
×
 • Create New...