Jump to content

ciupercuta

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ciupercuta

  unban Nada

  1. Motiv? Ma faci sa rad. :)) Oh, scuze trebuie sa vin pe forum si sa cer aprobarea ta sa controlez un player (aici bati tu , nu?!) A fost tratat si verificat ca orice jucator. Ce motiv vrei tu si ce printscreen ?! Dar uite daca te face pe tine fericit , data viitoare voi face printscreen, lasa-mi e-mail si ti-l voi trimite. 2. Pai este cazul. pentru ca listele nu sunt updatate! P.s : Nu este "remarca acida" este adevar ! Sa nu mai continui la acel "in curand"... Toate cele bune, C.
 2. ciupercuta

  unban Nada

  Inteleg. Odin. Totusi FONDATORII si MANAGERII ar trebui sa se ocupe de lista de Admini! EX. Ts-ul si Forum-ul spun lucruri total diferite. (https://prnt.sc/lf8evs) Dadeam si un printscreen cu NADA dar din pacate nu-l gasesc! Incheiem aici, ca nu are rost sa continuam . Nada va primi UNBAN si c'est la vie. Next time try to stay on top of things and update whatever needs updating! Regards, C.
 3. ciupercuta

  unban Nada

  Salut. In primul rand , nu stiam ca este admin. In al 2-lea rand am primit doar poza , de aceea l-am banat cu mesajul "WGPEFORUM" . P.S : Nu stau sa verific de fiecare data , cine ESTE si cine NU este admin cand intru pe server. Toate cele bune. C.
×