Jump to content

Deliric

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Deliric

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

451 profile views
 1. Deliric

  [Acceptat] - Cerere unban WaLlZoR

  @Smok3 te rog verifica in log-uri daca a iesit de pe server inainte sa dea wg.
 2. Deliric

  [Acceptat] - Cerere unban Elsav

  Ti-am scos banul, scan-ul e curat si cererea e destul de veche. Ca o recomandare pentru tine, asigura-te constant ca poti face scan wg, sa nu fie eroarea de la tine, deoarece scan-ul wg este obligatoriu la noi pe server. Ne cerem scuze pentru neplacerea creata si te asteptam la joc! Ca o recomandare pentru adminii care citesc acest comentariu: incercati sa aveti mai multa rabdare daca jucatorul spune ca este o eroare la wg, sa faceti verificari suplimentare (print cu eroarea, etc). Totodata este de preferat sa cereti scan wg doar dupa ce ati urmarit jucatorul cu demo cateva runde si nu sunteti siguri ca foloseste cheat, ca o verificare suplimentara. Scan-ul wg este obligatoriu dar este complementar demo-ului. Demo e sfant!
 3. Deliric

  [Acceptat] - Cerere unban kLaud1u`

  Eu te cunosc de mult timp, stiu cum joci si stiu ca joci curat. Unii admini nu te cunosc, nu au rabdare sau poate cred ca vrei sa-i pacalesti cand spui ca-ti da eroare wg, asta e situatia. Scan-ul este curat, ti-am scos banul. Spor la joc Claule.
 4. Ai modelul pentru cerere unban aici. Poate adminul care te-a banat are un demo cu fazele in care considera ca ai jucat "necurat", nu neaparat poze. Completeaza cererea cu datele necesare, nu inainte de a verifica daca ai luat ban pe ACL.EUROCS.NET si nu pe alt server.
 5. Deliric

  Cerere unban wEsT

  Nimic in demo. Ti-am scos banul west, spor!
 6. Deliric

  Reclamatie - [Rezolvata]

  Ne pare rau pentru neplacerea suferita! DAR regulamentul spune asa: 13. Codatii se reclama folosind "say_team @ numecodat" 7. Injuriile la adresa adminilor se pedepsesc cu BAN 120 minute. III.1. Intrand pe serverul nostru, vom considera ca ati citit si ati luat la cunostinta regulamentul. Va rugam sa fiti mai toleranti cu adminii, mai ales cu cei de noapte. Va reamintim ca ei nu sunt platiti pentru munca depusa. Iti multumim ca ai ales serverul nostru, te asiguram ca adminul va fi avertizat sa fie mai atent si te asteptam la joc! Bafta!
 7. Deliric

  [Rezolvat]unban

  Daca doar pentru acest scan ai luat ban, vei primi unban in cateva ore, daca adminul nu vine cu lamuriri suplimentare! Te rugam sa completezi cererea cu IP-ul tau. Multumesc.
 8. Deliric

  [Rezolvat] Cerere Unban Rrrasistu'

  Salut, eu zic sa stergi edy.cfg ala, sa joci default sau sa gasesti alt cfg si vei primi unban.
 9. Trebuia sa ii dai mai intai gag inainte de ban! Limbajul si atitudinea "domnului cocos" lasa, intr-adevar, de dorit si in majoritatea cazurilor cei ca el nu au prins prea multa vechime pe serverul nostru. Ramai la noi si vezi-ti de treaba linistit, te vad un baiat serios si cu bun simt, din moment ce ai formulat o explicatie atat de elaborata si cat se poate de civilizata. Multumesc, o zi buna!
 10. Deliric

  [Rezolvat] Cerere unban - Am pile la cimitir

  Daca nu ne dai nici ip, nici steamid, cum am putea vreodata sa-ti scoatem banul? Intra pe google, da search "my ip" si da click pe primul link...
×
×
 • Create New...