Jump to content

xAi

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

xAi last won the day on December 17 2018

xAi had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

167 profile views
 1. xAi

  CerereUnban

  Vazut demo,wall,contra unban.
 2. xAi

  CerereUnban

  Poti lua o licenta steam,faci 10/15 ore,ceri un slot si n o sa mai ai probleme. Daca esti valve ,iti poate folosii oricine nick-ul.
 3. xAi

  Renunț

  Kraken-ul din piratii ,inlocuitor de porc,ii ajunge pana la varasi sanatos si gustos
 4. xAi

  Renunț

  Revergoreaza'te sorin'o cu o portie de manciuria si da ti o palma si o sa realizezi ca nu treb sa renunti
 5. xAi

  Cerere unban Электроника

  Nu stiu ce sa zic dar logo-urile nu mint. Dar si cu poza si fara,nu are nimic.
 6. xAi

  Ajutor!!!!

  Stai lin,nu e vina pc/net-ului tau . O mare paranteza vreau sa fac,daca ai bagat windows 10 si ai facut ultimele update-uri ,70% problema de la acel mizerabil update si asa se intampla in ultima perioada. Asa patesc si eu cand sunt nevoit sa joc cate un joc nou si nu mi merge,fac up-urile ,jocul merge in schimb cs ul ,grav. Eu am windows original si il tin cu o versiune 1803 update,in care nu exista nici o versiune de fakeshit de update de un an incoace pentru ca le opresc . Update ul forteaza tot mai ales daca nu ai un pc bun,dar strica orice pc chiar si racheta. Asa am patit si eu acum 2 saptamani,pana sa fac UP la wind,nu aveam cresteri de pachete la IN,era intre 70/90 ceea ce era cat de cat ok,dupa UPdt,120/150 si interveneau blocarile. Da un reinstal la wd,opreste netul pe parcursul inatalarii si cum ai terminat go in bara si cauta Services,windows update/intri si pui pe disabled si stop,apply si gata. Aprinzi netul si mai verfici odata,uneori se pune la loc . Eu mai dateam si 3rr la pc pana intra bine jocul. bafta.
 7. xAi

  Ajutor!!!!

  Stai lin,nu e vina pc/net-ului tau . O mare paranteza vreau sa fac,daca ai bagat windows 10 si ai facut ultimele update-uri ,70% problema de la acel mizerabil update si asa se intampla in ultima perioada. Asa patesc si eu cand sunt nevoit sa joc cate un joc nou si nu mi merge,fac up-urile ,jocul merge in schimb cs ul ,grav. Eu am windows original si il tin cu o versiune 1803 update,in care nu exista nici o versiune de fakeshit de update de un an incoace pentru ca le opresc . Update ul forteaza tot mai ales daca nu ai un pc bun,dar strica orice pc chiar si racheta. Asa am patit si eu acum 2 saptamani,pana sa fac UP la wind,nu aveam cresteri de pachete la IN,era intre 70/90 ceea ce era cat de cat ok,dupa UPdt,120/150 si interveneau blocarile. Da un reinstal la wd,opreste netul pe parcursul instalarii si cum ai terminat go in bara si cauta Services,windows update/intri si pui pe disabled si stop,apply si gata. Aprinzi netul si mai verfici odata,uneori se pune la loc . Eu mai dateam si 3rr la pc pana intra bine jocul. bafta.
 8. xAi

  Cerere de Admin

  Contra! In primul rand nerespectarii cererii de slot/admin si in al 2-le a rand,nici nu l cunosc. TC
 9. xAi

  Cerere unban Genko.

  Nu are nimic,incetati! Sus unde apare 98 este de la fraps sau alt program de monotorizare fps in game. TC
 10. xAi

  cerere unban

  Demo scurt,fara faze de wall.
×
×
 • Create New...