Jump to content
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. cypy855@yahoo.com

  cerere admin

  Pro bro bun venit
 2. Qasimoto wg-urile ce le dai tu is de 2 ani aproape 3
 3. PRo la baietiii [Legionarii]
 4. Mohamad tu esti cel mai prost admin de pe tot sv-u asta care nu dai un vot nu dai un ban nu faci nimic doar te joci , Ia zi are voie niku sa imi ceara mie wg ? ia-m dat din politete puteam sai dau si ban daca mai imi zicea ceva , dar i-am dat wg-ul am explicat Am DAT RESTORE LA PC ca am o rabla de pc si un windos de 3 ani , da tu restore la pc tau sa veci cum iti baga programe din vechi pe dekstop si atunci latra de mine incultule , Si inca ceva dll ala nu merge cu cfg-u lui am sal caut pe yotuube sa til dau sal descarci , dar nu iti dau e tie explicatii si nici nu ma mai intereseaza nimic pentru ca nu voi mai juca vreodata pe acl !!! chiar de mi-am pierdut noptile stand pe sv sa am grija de el , ADmini ca voi tot sunt care intra cu pzd mare pe sv sta 2 3 ore se joaca dupa ies , dar sa stea noaptea pe sv sa aiba grija sa nu fie codati din parti ba va mai spun odata Dll ala nu merge fara CFG lui , dll ala e din vechi , am cfg lu hiperyon de 170 linii, dar eu aici ma-m bazat pe piretenie si e bine sa fim prieteni cu toti admini nu sa ne mancam ca caini ca nu rezolvatii nimic asta-i de stiut pentru voi , daca ma supara Niku astazi imi cumpar fondator si i dau ban ! (Y) PS : Mohamad daca nu ma inghiti atunci (......) Cat despre tine adiilike imi pare rau ca nu am salvat link cu demo care lam primit ca ai jucat cu wall fiind admin de la jonatan ! ! ! Inafara de syncron mutu si samael toti sunteti vai de capu vostru intrati cat va jucati o harta nu dati la vot un demo nu faceti o poza nu faceti chiar de se anunta pe u2 ,PS: Puteam va fac reclamatie la fiecare in parte la cate graselii ati facut nu sunt Genul !!! Goodbye DATI TC !!!
 5. Va salut mi-a facut placere sa joc pe sv vostru: dar nu imi suport mie sa imi zica toti ca-s codat dar in fine ,Repet nu am jucat niciodata cu cod pe sv acl ma jur pe viata mea , SPOR LA JOC ALL !!! Mi-am dat permanent singur !
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. MAPA awp_byscador ,1 nu am vazut cand ai intrat pe sv , 2 toti admini de pe sv spuse pe [email protected] FARA GROTE FARA ARME , tu stai grota si tragi , ti se pare normal ? ai luat 120 min nu permanent si plus de asta mai rezolva cu limbajul pe sv ca de multe ori te-am lasat nu ti-am dat gag , dar vad ca esti oaie cu sorici si faci reclamatii inutile chiar iti voi da gag mereu si ban 120 pt limbaj . (scz) din partea mea dar spusesem de prea multe orii fara grota si arme pe [email protected] ,Inclusiv ocean si ciel
 11. Multumim!!! @pTy_SaD Un sac de nuci
×
×
 • Create New...