Jump to content

xDeN

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. xDeN

  [EUROCS-Model] Postare Plugin

  [EUROCS-Model] - Postare plugin Regulament: Inainte de a posta un plugin, verificati daca acesta a mai fost postat. Titlul topicului trebuie sa fie [EUROCS - Plugin] Nume plugin. Nu aveti voie sa lasati reply de genul frumos,tare,fain s.a.m.d. Nerespectarea acestor reguli se sanctionaza cu warn. Topicurile care nu respecta regulile vor fi inchise si mutate la arhiva. Aveti voie sa postati 10 plugin-uri pe zi.
 2. xDeN

  [EUROCS-Model] Postare Mapa

  [EUROCS-Model] - Postare Mapa Regulament: Inainte de a posta un mapa, verificati daca aceasta a mai fost postat. Titlul topicului trebuie sa fie [EUROCS - Mapa] Numele mapei. Nu aveti voie sa lasati reply de genul frumos,tare,fain s.a.m.d. Nerespectarea acestor reguli se sanctionaza cu warn. Topicurile care nu respecta regulile vor fi inchise si mutate la arhiva. Dupa 10 zile de la deschidera topicului acesta va fi inchis de Moderatorul Categoriei Aveti voie sa postati 10 mape pe zi.
 3. xDeN

  [EUROCS-Model] Postare Addons

  [EUROCS-Model] - Postare Addons Regulament: Inainte de a posta un addons, verificati daca acesta a mai fost postat. Titlul topicului trebuie sa fie [EUROCS - Addons] Nume addons Nu aveti voie sa lasati reply de genul frumos,tare,fain s.a.m.d. Nerespectarea acestor reguli se sanctionaza cu warn. Topicurile care nu respecta regulile vor fi inchise si mutate la arhiva. Aveti voie sa postati 10 addons pe zi.
 4. [EUROCS-Model] - Postare Tutorial Regulament: Inainte de a posta un tutorial, verificati daca acesta a mai fost postat. Titlul topicului trebuie sa fie [EUROCS - Tutorial] Numele tutorialului. Nu aveti voie sa lasati reply de genul frumos,tare,fain s.a.m.d. Nerespectarea acestor reguli se sanctionaza cu warn. Topicurile care nu respecta regulile vor fi inchise si mutate la arhiva. Aveti voie sa postati 10 tutoriale pe zi.
 5. xDeN

  EuroCS Giveaway !

  18
×
×
 • Create New...