Jump to content

Ciel

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ciel last won the day on April 25 2019

Ciel had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Ciel

 • Rank
  Membru
 1. Nick: Ciel Grad: - Motiv: Nu este unul anume. Va multumesc pentru increderea acordata si va doresc succes in continuare. Toate cele bune!
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. Ciel

  Cerere unban Hyperian [Acceptat]

  Inseamna ca doar mie mi se pare problematic ultimul frag inainte de ban. Tinta isi corecteaza pozitia in mijlocul burstului. Revedeti demo-ul
 4. Ciel

  Demo Hyperion

  https://www95.zippyshare.com/v/a3eARHB1/file.html
 5. Salut In urma unei discutii avute cu adminii superiori in grad mi s-a solicitat efectuare unui test WG. Acesta este Raportul testului: http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1553099 Dupa cum puteti vedea in raport sunt doua scanari cu rosu, ce fac referire la un fisier aparent ilegal: valve.rc. Multumesc in primul rand lui Deneb pentru rabdarea de care a dat dovada in a ma ajuta cu testul WG. Intr-adevar Deneb nu acela era valve.rc din 2016, acesta e https://www41.zippyshare.com/v/fp2acIGy/file.html (se pot numara cele 77 de linii). Acest fisier face parte din asta https://gamebanana.com/guis/26892., adica o interfata facuta cu sprijinul lui cArn pe vremea cand juca pentru Fnatic si se regaseste in folderul 800x600, subfolderul cstrike. Va rog sa aveti rabdarea pentru a verifica tot ce am prezentat. Multumesc!
×
×
 • Create New...