Jump to content

Odin

Moderators
 • Content Count

  242
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Odin last won the day on March 22

Odin had the most liked content!

Community Reputation

75 Excellent

6 Followers

Converted

Recent Profile Visitors

203 profile views
 1. Odin

  NATSU! , Unban

  First of all, you should respect the standard unban request model by giving us all the necessary details from the link bellow: In the screenshot you are clean. Pro Unban. Lets wait also for more details from the admin who banned you
 2. Odin

  [ACL]Fazan

  Elevat.
 3. Odin

  [ACL] Absenta JuN!oR

  Daca il bagi pe unde nu trebe':))) Fa-te bine si te asteptam in one piece, inapoi.
 4. Odin

  am facut o greseala

  Sectiune gresita! T/C
 5. Odin

  Unban BooT

  Asteptam adminul cu dovda.
 6. Odin

  cerere unban pe nedrept

  Cum nici una din parti, inca nu a venit cu vreo dovada concludenta, eu sunt contra luarii anumitor masuri si pro unban. Inca mai astept ceva concret, un print, o dovada ptr ban si pentru altercatie. Dany este jucator vechi si unul din cei care intra pe TS cu noi. B0bita face parte din staff si nu sunt de acord sa pierd compania niciunuia dintre ei. Deci, va sfatuiesc sa purtati o discutie pe ts, sa va puneti la punct nelamuririle, in prezenta unui owner si sa se incheie povestea asta. Prounban.
 7. Odin

  Unban 'atom1k'

  Asa cum am specificat mai sus, am revenit cu o concluzie la demo-ul facut de @B0g. Prima runda: Nimic concludent A doua runda: Pleaca spre baza t, ajunge baza si da head trangand intr-un grup de adversari. Tin sa precizez ca, din cauza ESL=ului activat, nu se vede daca ii sare tinta de pe un adversar pe altul. Trage cateva rafale, face to face cu tot grupul de 3-4 playeri dar face doar un frag. Daca era aim, omora cel putin 2. Runda a treia: O alta precizare ar fi ca am urmarit demo-ul cu viewdemo, in slow. In a treia runda, face fragul dupa ce Ciel il omoara pe Hooligan si pe Ejaculez Sange, de la balcon. Trage primele focuri in el, Ciel scapa din rafala si intra in casa, iar atomik continua sa traga, prin perete. Tinta are curs normal, nici urma de cod. Concluzia: Demo prea scurt, ESL-ul activat, fapt care impiedica vizualizarea unui eventual cod de aim/ silent aim. Nimic ilicit. CLEAN!
 8. Odin

  Unban 'atom1k'

  Asteptam adminul cu dovada. P.S. : atom1k STEAM_0:0:14658861 89.41.25.203 z demo aim https://www19.zippyshare.com/v/x1KEH7wg/file.html Ma voi uita si eu la demo si imi voi da cu parerea. Intre timp, ceilalti, astept parerea voastra
 9. Odin

  [ACL]Bancuri

  Se duce unul la farmacie si cere vanzatoareai, cel mai mare prezertiv pe care i-l poate da. Vanzatoarea ii da unul normal, se chinuie personajul tampit sa il bage pe cap. Evident, nu reuseste si cere altul si mai mare. Vanzatoare i da altul, large size, aceeasi poveste, omul nu reuseste. Se enerveaza si face scandal, zicand ca el este client si ca este servit deplorabil. Vine sefa de tura, sesizand situatia si il intreaba ce s-a intamplat. Omul: -Am cerut cel mai mare prezervativ si nu se poate. Sefa de tura: -Pentru ce va trebuie? Omul: -Trebuie sa merg la un bal mascat si vreau sa imi pun un prezervativ pe cap, sa seman cu o p*la. Sefa de tura: - Dar sa iei un c*c*t in gura, sa semeni cu un c*ur, un vrei?
 10. Odin

  [ACL]Fazan

  @DRoG! Incepe acum, dar nu mai inchide asa repede :))
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. Odin

  NBK

  Up! Asteptam adminul cu dovada!
×
×
 • Create New...