Jump to content

Odin

Moderators
 • Content Count

  270
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Odin last won the day on June 2

Odin had the most liked content!

Community Reputation

85 Excellent

6 Followers

Converted

Recent Profile Visitors

287 profile views
 1. Odin

  reclamatie reborn

  Cred ca reclamatia ar fi ca nu isi face Reborn datoria de admin dar, cum si el a zis: A inteles gresit despre cine e vorba,Commandante a fost verificat si razverificat. Iar daca cel anuntat ca ar fi codat a fost banat, END OF STORY, nu vad de ce sa o mai lungim.
 2. Si eu voi fi prezent.
 3. Odin

  Retragere NYKU

  Bene ca te-ai razgandit. T/c
 4. Odin

  Reclamatie AcL*SpecOps.Ar15

  Well, in primul rand pica reclamatia ta din cauza limbajului si neste jigniri aduse la adresa staff-ului si nu din cauza unui exces de zel din partea adminului care, dupa parerea mea, nu e neaparat un motiv de reclamatie. Ai dreptate, pe deoparte, astfel de lucruri nu ar trebui sa se intample nici din partea playerilor dar nici din partea adminilor, totusi, nu e atat de grav. Chill. T/c si vei scapa cu un avertisment verbal doar, pentru limbaj neadecvat la adresa unor oameni care muncesc de ani pe serverul asta, ca tu, player sa poti juca cat de cat in conditii normale, fara codati.
 5. Odin

  CERERE ADMIN REBORN

  Nu e nevoie daca exista recomandare din partea staff-ului nostru si oricum, cum am observat, prezenta lui pe server este destul de frecventa. In concluzie, are un PRO si de la mine. Next time, REBORN, pentru a te prezenta cu o cerere, post, reclamatie, discutie completa, respecta cerintele acelei sectiuni:)))
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. Sorry dude, first of all, this a section where you can place a complain about the activity of an admin, therefore your post is not in the right section. Second, I would like to inform you that the ESL`s models are not allowed on this server as they are an extra advantage. Cosidering what i`ve mentioned before, if you still want to enjoy the good time on our server, delete those models, show us a proof by taking a live photo while you are playing, uploade it again on imgur, post it here and we`ll unban you. Otherwise, your ban will remain. Thank you for understanding and i look forward to hear good news from you.
 8. Odin

  Cerer admin

  Stau calm, nu ma agit. Japca ti-a dat dupa ce a primit confirmarea de la mine. Am vrut doar sa se inteleaga ca acel ban a fost dat din graba. Cat despre cererea ta de admin, ma abtin.
 9. Odin

  Cerere unban s3ful!

  Asteptam incontinuare sa vii cu o cerere care sa respecte modelul cerut de aceasta comunitate. Pana atunci: T/c
 10. Odin

  Cerere admin bireqEnstain

  Fa ore si revin-o cu cererea. Arata-ne ca vrei. Contra.
 11. Odin

  Cerer admin

  Dovada: https://www57.zippyshare.com/v/U1UNzWOC/file.html M-am grabit, deci o sa primesti unban dupa ce dai IP si steam in reply la mesajul meu.
 12. Odin

  unban Nicu

  Asteptam si replica lui b0g. Deocamdata va rog sa nu faceti chat di sa asteptati verdictul. Multumesc.
 13. Odin

  [ACL] pTy_SaD

  Sigur. Iti dai seama ca da. Sa scapam de viermilonii astia imputiti. :)))
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×
×
 • Create New...