Jump to content

QuaSIMOto

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

3 Followers

Converted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. QuaSIMOto

  Cerere unban Maka

  userconfig.cfg (MD5: 2196DD8C962AC0F593750975D26BEC87) (Size: 2026) (Alias count: 23) (Lines: 83) (Binary: False)xgz.cfg (MD5: BCDBCF9B311885E4808CF7D5641D20E8) (Size: 3189) (Alias count: 5) (Lines: 164) (Binary: False) Vrea sa iti vada aliasurile din userconfig.cfg daca nu ai inteles....acel config ti-a cerut sa il uploadezi !
 3. QuaSIMOto

  Cerere unban Maka

  Ce-i drept e ca joci foarte bine...eu peronal nu am vazut jucator de polar ca tine pe acl...si te stiu doar de 2 zile...aici ma refer la felul cum te misti si la fast-zoom-urile pe care le dai si cum te orientezi , totul...de aici se vede experienta si anii de joc pe care ii ai , niciun cod nu te ajuta cu asta...cat despre wall , dupa parerea mea nici nu poate fi vorba , sunt mai multe faze din care reiese ca nu ai decat din alea suspecte ! Acum daca deranjeaza pe cineva ce am scris aici imi cer scuze, adminii vor decide , nu e treaba mea !
 4. QuaSIMOto

  Cerere UPGRADE - sk1

  Eu personal stiu ca gradul se da de catre fondator, nu se cere...unii zic ca se da downgrade si ca nu prea te vad pe sv , eu nu stiu ::)))) http://prntscr.com/lh15m3 In fine , nu te cunosc si nu am nimic personal cu tine asa ca nu o lua in nume de rau...va decide cyp , si daca meriti si iti da up , succes !
 5. QuaSIMOto

  cerere admin IULIANA

  Pro !
 6. QuaSIMOto

  [Reclamatie] fycat

  Pacat ca acest indivit a luat deja ban si pe forum si nu mai poate vedea ce am scris :)))...asa ca degeaba ii mai lasa-ti reply :))))
 7. QuaSIMOto

  cerere unban Tony Mahony

  Pro unban...nu apare awp in mana lui ca sa ii dau contra...poate in momentul ala a schimbat pe pistol...s-a facut un bug la plug-in cred !
 8. QuaSIMOto

  [Reclamatie] fycat

  La ce arsenal de coduri ai mai baiatule ma mir ca mai ai si tupeu sa vii sa plangi pe aici dupa unban ! http://prntscr.com/lft7sl O sa le dau si celor de pe cs.eurocs.net informatia , ca am vazut ca acolo ai luat unban...sa te baneze si ei , chiar nu avem nevoie de infecti pe comunitate...oricum si vac banul tau e aproape !
 9. QuaSIMOto

  [Reclamatie] fycat

  Codatii infecti si hotii nu au ce cauta pe serverul asta...sper ca ti-ai luat la revedere de la ceilalti ! :))
 10. QuaSIMOto

  Propuneri Adaugare Harti

  Nume Harta : awp_haze Link de Descarcare : http://www.fileshare.ro/e3172917261
 11. QuaSIMOto

  [Rezolvat] Cerere Unban Story

  Adminul nu are dovada din ce ne-a comunicat pe ts , vei primi unban ! Dat fiind faptul ca e la prima greseala zic ca merita un avertisment...mai ales ca l-am invatat sa faca si demo acum !
 12. QuaSIMOto

  [RESPINS] - Cerere admin

  "Figuri de sat" iti pun la reason cand ne intalnim pe server ! ;) Hai ca s-a facut prea mult off-topic aici !
 13. QuaSIMOto

  [RESPINS] - Cerere admin

  Bine ca ai venit tu sa ne tii lectii de morala aici pe forum ca altfel nu stim ce ne faceam...nu stau eu pe server prea mult in ultimul timp dar ce am vazut a fost faptul ca adminul ti-a cerut politicos wargods si tu tot futeai capu' si comentai aiurea...el ti-a dat gag 3 minute, dupa ce a expirat iar ai inceput sa futi capu' pe acelasi subiect , ca ai mai dat wg , ca de ce iti cerem , de parca esti cineva si cum ne permitem noi sa te stresam pe server cu wargods...am vazut ca si inainte de acel eveniment i-ai mentionat special lui sniror in aceasta cerere ca ai dat wg :)))) Iar referitor la spusele tale ca adminul te-a injurat , nu conider asa grav ce a zis , anume "da-l ma dracu ca i-am dat gag"...cred ca orice admin te-ar fi dat dracu la ce comportament ai ! Iar daca mai ai iesiri din astea iti cauti alt server ! ;) <23:13:52> "garson": sunteti vaide capu vostru sa moara mama si va vedeti admin <23:13:55> "garson": hai ma termina <23:13:56> "garson": cu astea cu mn <23:14:04> "QuaSIMOto": sincer, am vrut sa iti dau eu ban 2 ore dar mi-a luato inainte <23:14:08> "garson": bine <23:14:16> "garson": hai vedeti-va de trb ca sunteti topiti rau de tot
 14. QuaSIMOto

  [RESPINS] - Cerere admin

  Pro ! Edit : cu parere de rau , desi erai activ imi schimb parerea si iti dau contra in urma ultimului eveniment de pe server cand ai luat si ban 60 min de la un admin ! Stie el Gogan ce zice, eu nu am apucat sa vad acea latura ! ;)
×