Jump to content

RaZer

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

RaZer last won the day on January 4

RaZer had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Plecati la nervi,ganditi la rece ! Cereri de retragere pe astfel de motive.. Ps: Fi mai serios pe viitor,cel putin fata de colegii tai ! Esti binevenit pe server Natio.EuroCs.Net !
 2. Pacat ca faceti cerere de retragere pe astfel de motive ! Ps: Fi mai serios pe viitor,mai ales fata de colegi ! Esti binevenit oricum pe server Natio.EuroCs.Net
 3. Buna dragilor,ma bucur ca v-am cunoscut,sunteti cu totii niste prieteni buni . Sa speram ca anul acesta in care am intrat sa ne aduca numai bucurii si sa reusim sa ducem cat mai sus serverul,sa ne facem cat mai multe relatii de prietenie si sa comunicam cat mai mult,ca echipa !
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. Nume/Prenume: Bica Paul - Alexandru Varsta: 25 Ocupatie: Consilier UnixAuto Descrie-te pe scurt: Va salut,eu sunt Paul,sunt o persoana respectuoasa,agreabila,sociabila,uneori s-au mai bine zis,cand este cazul sunt sarcastic. Sunt o persoana normala,cel putin asa cred . Judet: Bihor Hobby-ury: Culturism,bicicleta,sky,snowboard,drojdier,CS,PhotoShop,airsoft,bowling s.a.m.d ! Nick CS: RaZer Poza:
 6. Model de prezentare ! Nume/Prenume: Varsta: Ocupatie: Descrie-te pe scurt: Judet: Hobby-ury: Nick CS: Poza:
 7. Un banner simplu,fundal + text !
 8. Un simplu wallpaper,putin efect + randare de efect !
 9. Un wallpaper simplu,putin effect !
 10. Un wallpaper simplu,putin pigmentat !
 11. In limita bunului simt si a disponibilatii voi incerca sa aduc putina culoare. Voi face la cerere,cat imi sta imi putinta: bannere,avatare,wallpaper,s.a.m.a.d !
 12. RaZer

  [Prezentare] RaZer

  Prenume: Paul - Alexandru Varsta: 25 Nick in game: RaZer Sex: Masculin Ocupatie: Consilier UnixAuto Ce altceva ne mai poti spune despre tine: Va salut,eu sunt Paul,sunt o persoana agreabila,sociabila,serioasa,uneori sarcastica.. Sunt o persoana normala,cel putin asa cred .
 13. RaZer

  [CERERE SLOT] AreS!

  As fi dat cu drag un PRO doar ca.. Informativ te rog sa postezi link cu orele jucate ! Mi-as dorii sa am colegi seriosi.. Sfat: Citeste regulamentul !
×
×
 • Create New...