Jump to content

Alex :*

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Alex :*

 • Birthday April 2

Recent Profile Visitors

52 profile views
 1. Alex :*

  [WAR] - Model Cerere Unban

  [*] Nick: [*] Admin-ul care te-a banat: [*] Steam ID: [*] Motivul pentru care ai luat ban: [*] Ora/Data: [*] Dovada: [*] Alte obiecții: ATENȚIE! [*] Topicul trebuie să se numească "[Cerere unban] Nume". [*] Exemplu "[Cerere unban] Alex". [*] Cererile care nu sunt facute după acest model nu vor fi luate in considerare
 2. Alex :*

  [WAR] - Model Cerere Admin

  Dacă dorești să depui o cerere de helper, deschide un nou topic și completează cererea de mai jos: [*] Nume: [*] Nick: [*] Vârstă: [*] Ore jucate? (ScreenShot): [*] Steam ID: [*] Steam Profile Link: [*] Ai citit regulamentul serverului?: [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): [*] Ați aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): [*] Reușești să îndeplinești activitatea săptămânală?: [*] Dovada ca ai invitat toti prietenii in grupul de steam (ss): [*] Alte obiecții: ATENȚIE! [*] Topicul trebuie să se numească "[Cerere Helper] Nume". [*] Exemplu: "[Cerere Helper] Alex". [*] Cererile care nu sunt facute după acest model nu vor fi luate în considerare. [*] După o cerere acceptată trebuie să așteptați minim 4 săptămâni pentru a face o altă cerere, iar după una respinsă doar 2. CERINȚE! Minim 10 ore pe server Activitate săptămânală 7 ore Activitate TeamSpeak.
 3. Alex :*

  Cerere Assistant [RESPINS]

  tocmai ce am venit pe comunitate cu un sv de war, stiu ca e slaba dar o sa creasca deacea se incepe de jos si se munceste:)
 4. Numele Stiri: De unde ai acesta informatie: Sura: Alte Precizari: REGULAMENT: Nu postati de 2 ori aceeasi stire. Warn + delete la topic ! Nu faceti spam , dublu post etc. Riscati Warn + delete ! Pastrati un limbaj decent , caz contrar Warn + delete ! Nu postati mai mult de 4 stiri pe zi. Riscati WARN !
 5. Regulament: *Nu este permis ca în conţinutul unui post sau topic să afişaţi diverse imagini sau cuvinte cu caracter de reclamă sau vulgar. *Titlul trebuie sa fie [Filml] Numele filmului. *Nu este permis ca într-un post să afişaţi mai puţin de trei cuvinte. Dorim fraze şi propoziţii bine făcute. *Nu permitem două posturi (dublu-post) într-un topic, indiferent de motivul pe care îl aveţi. *Nu acceptăm mesajele/posturile jignitoare adresate utilizatorilor forumului. *Sunt interzise posturile cu prescurtări, de exemplu: 'gg','bv' etc., sau cele de un singur cuvânt. *Topicurile cu o inactivitate mai mare de 7 zile vor fi inchise. *Limita de postare este de 5 posturi pe zi. *Folositi functia 'SEARCH' pentru a verifica daca filmul a mai fost postat sau nu, in caz contrar veti primi warn. Model: Numele Filmului/Serial: Genul Filmului/Serial: Descriere: Anul aparitiei : Trailer:
 6. Alex :*

  Prezentare Alex :*

  *Prenume : Alex *Varsta : 23 *Nick in game : Alex *Sex : M *Ocupatie : RSGS ( Tehnical Advisor ) *Ce altceva ne mai poti spune despre tine : Sunt o persoana sincera , comunicativa si cel mai cool think is that is foarte DIRECT !!
 7. • Numele tau : Alex • Varsta : 23 • Gradul dorit : Assistant • Motivul de ce vrei gradul : Pentru a ajuta la mentinerea unei ordini pe TS / FORUM si pentru a ajuta la populare dezvoltare si tot ce este nevoie
×