Jump to content

voDkA

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About voDkA

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

888 profile views
 1. Nick: Ip: Motiv: Dovada:
 2. # Nume: mihai # Nume in joc: voDkA # Varsta (Minim 16 ani): 16 jum - 17 # Steam ( ON | OFF): on # Experienta Admin: de la 13 ani cam asa # Ore jucate (Link Gametracker): sunt pe tlf,daca e cand ajung la pc il pun. # Poti Dona?: vedem # Ai citit regulamentul? : REGELEEEEEE !! Ziua nu prea o sa fiu on,mai mult seara sa zic asa,de la 8 asa pana la 12-1 noapte.
 3. Salut,vreau sa fac un anunt.Vreau sa va spun ca am achizitionat un alt server,la alta firma de host deoarece firma la care avem acum,a devenit imprevizibila. O sa avem alt IP la acel sv,deci sv acesta nu o sa fie afectat. V am anuntat ca sa stiti ca zilele astea se lucreaza la el,si dupa ce o sa fie gata o sa pun redirect pe sv asta sa va trimita direct pe el. O zi buna !
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. - Nick Admin : ProHead - Grad Actual : Administrator - Grad Nou : Player (Remove) - Motiv (Motivul pentru care a fost Promovat | Degradat ) : Nu raspunde in privat de cateva zile,nu si-a facut ban-list.
 6. Am decis sa fac acest topic,deoarece multi dintre admini nu cunosc toate comenzile,si imi doresc sa am un staff cat mai priceput. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- COMENZI ADMINI ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- amx_ss <nick> <nr.poze> Face screenshot-uri unui jucato
 7. !! Aici se vor posta Promovarile | Degradarile staff-ului. !! Promovarile | Degradarile se hotarasc intr-o sedinta pe TS3,alcatuita din Fondatori si Owneri !! In acest topic au voie sa posteze doar : Mr.fritaA # REGELEEEEE Se va posta dupa urmatorul model : - Nick Admin : - Grad Actual : - Grad Nou : - Motiv (Motivul pentru care a fost Promovat | Degradat ) :
 8. Daca nu puteti face donatii pentru server sau nu aveti bani puteti boosta serverul printr-un simplu mesaj la un numar dintre cele trei mentionate mai jos. Acest lucru va ajuta serverul foarte mult , primind astfel un flux mare de jucatori , ca o redirectionare puternica si directa catre IP-ul nostru. Cum cumpar Boost pentru BUZAU.EUROCS.NET ? - SMS ____________________________________________________________________________________ KGB MasterServer Boost http://www.gametracker.rs Evidenta servere boostate : http://www.gametrack...servers/boosted Tr
 9. acceptat. Pm cu nick si pw. !! Ca sa vezi orele jucate de tine https://www.gametracker.com/server_info/109.163.232.163:27015/ (Si apesi pe VIEW ALL PLAYERS & STATS si iti scrii numele)
 10. Salut ! Te astept pe BUZAU.EUROCS.NET
 11. Acceptat. Da-mi pe steam nick si pw si iti explic acolo mai multe
 12. Acceptat. Astept pm cu nick si pw Sa iti faci ban-list,sa postezi mereu ban urile in el,si sa mi lasi nr de tlf pe pm ca sa te pun in grupul sv lui de pe wapp.
×
×
 • Create New...