Jump to content

voDkA

Members
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

1 Follower

About voDkA

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

400 profile views
 1. voDkA

  BanList | voDkA

  Nick: Ip: Motiv: Dovada:
 2. # Nume: mihai # Nume in joc: voDkA # Varsta (Minim 16 ani): 16 jum - 17 # Steam ( ON | OFF): on # Experienta Admin: de la 13 ani cam asa # Ore jucate (Link Gametracker): sunt pe tlf,daca e cand ajung la pc il pun. # Poti Dona?: vedem # Ai citit regulamentul? : REGELEEEEEE !! Ziua nu prea o sa fiu on,mai mult seara sa zic asa,de la 8 asa pana la 12-1 noapte.
 3. voDkA

  Anunt Important !

  Salut,vreau sa fac un anunt.Vreau sa va spun ca am achizitionat un alt server,la alta firma de host deoarece firma la care avem acum,a devenit imprevizibila. O sa avem alt IP la acel sv,deci sv acesta nu o sa fie afectat. V am anuntat ca sa stiti ca zilele astea se lucreaza la el,si dupa ce o sa fie gata o sa pun redirect pe sv asta sa va trimita direct pe el. O zi buna !
 4. voDkA

  Prezentare Filip

  Salut
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. - Nick Admin : ProHead - Grad Actual : Administrator - Grad Nou : Player (Remove) - Motiv (Motivul pentru care a fost Promovat | Degradat ) : Nu raspunde in privat de cateva zile,nu si-a facut ban-list.
 7. Am decis sa fac acest topic,deoarece multi dintre admini nu cunosc toate comenzile,si imi doresc sa am un staff cat mai priceput. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- COMENZI ADMINI ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- amx_ss <nick> <nr.poze> Face screenshot-uri unui jucator. Ex: amx_ss Codatul 3 amx_kick (nume or #userid) [motiv] Da kick la un jucator Ex : amx_kick Codatul amx_ban (nume sau #userid) (timp) [motiv] Da ban la un jucator Ex: amx_ban Codatul 9999999999999999999 aim amx_addban (authid sau ip) (minute> [motiv] Adauga un ban la lista cu ban-uri(banlist) a serverului Ex : amx_addban 91.123.94.48 amx_unban (authid sau ip) Scoate ban-ul la un jucator Ex : amx_unban 91.123.94.48 amx_kickmenu Afiseaza pe ecran un meniu cu toti jucatori de pe server.Astfel puteti da kick mult mai usor. amx_banmenu Afiseaza pe ecran un meniu cu toti jucatori de pe server.Astfel puteti da ban mult mai usor. amx_votemapmenu Afiseaza un meniu cu hartile de pe server.Astfel puteti da la vot hartile mult mai usor. amx_mapmenu Afiseaza un meniu cu hartile de pe server.Astfel puteti schimba harta mult mai usor. amx_slapmenu Afiseaza un meniu cu toti jucatorii de pe server.Astfel puteti da slap si slay mult mai usor. amx_slay (nume sau #userid) Da slay la un jucator (in general il folositi cand jucatorul nu respecta regula jocului,adica nu pune/dezamorseaza bomba,campeaza) Ex : amx_slay Codatul amx_slap (nume sau #userid) [damage] Da slap la un jucator (in caz ca jucatorul campeaza; sau poate ca e codat;odata am tinut un jucator in slap de la baza lui pana la baza counter…toata lumea se prapadea de ras ) amx_who Arata cine este pe server amx_cvar (cvar) [cantitate] Schimba sau arata o valoare cvar amx_map (nume_harta) Schimba harta Ex : amx_map fy_snow amx_nick (nume original) (nume nou) Schimba numele unui jucator Ex: amx nick Codatul CopilFrustrat amx_banip <timp> <motiv> Ban pe ip-ul jucatorului care foloseste cod Ex: amx_banip 91.125.84.49 99999999999999 aim amx_last In cazul in care codatul a iesit inainte sa puteti sa-I dati ban,introduce aceasta comanda.O sa va arate ip-ul ultimilor jucatori de pe server.Astfel puteti afla ip-ul codatului.Dupa ce stiti ip-ul folositi comanda amx_addban <perioada> <motiv> Ex: amx_addban 91.125.84.49 99999999999999 wall
 8. !! Aici se vor posta Promovarile | Degradarile staff-ului. !! Promovarile | Degradarile se hotarasc intr-o sedinta pe TS3,alcatuita din Fondatori si Owneri !! In acest topic au voie sa posteze doar : Mr.fritaA # REGELEEEEE Se va posta dupa urmatorul model : - Nick Admin : - Grad Actual : - Grad Nou : - Motiv (Motivul pentru care a fost Promovat | Degradat ) :
 9. Daca nu puteti face donatii pentru server sau nu aveti bani puteti boosta serverul printr-un simplu mesaj la un numar dintre cele trei mentionate mai jos. Acest lucru va ajuta serverul foarte mult , primind astfel un flux mare de jucatori , ca o redirectionare puternica si directa catre IP-ul nostru. Cum cumpar Boost pentru BUZAU.EUROCS.NET ? - SMS ____________________________________________________________________________________ KGB MasterServer Boost http://www.gametracker.rs Evidenta servere boostate : http://www.gametrack...servers/boosted Trimiteti un SMS la numarul 1235 cu textul: TXT GTRS 109.163.232.163:27015 Nick In loc de Nick puneti numele dvs. de admin/jucator pe serverul BUZAU Exemplu: TXT GTRS 109.163.232.163:27015 nicusor Preţ: €1,00 + TVA . ____________________________________________________________________________________ Setti Master List http://css.setti.info/boosted-servers Trimiteti un SMS la numarul 1314 cu textul: TXT SETTI 109.163.232.163:27015 Preţ: €2,00 fix + TVA . ____________________________________________________________________________________ !! Cu ce ne ajuta acest SMS? explicatie(pe intelesul tuturor) : NE BAGA PLAYERI PE SV , SUNT CA SI DROPURILE CA SA INTELEGETI !! (NE UMPLE SERVERUL SI IL TINE ASA O PERIOADA BUNA DE TIMP) !! Cei care trimit mesajul sa posteze in acest topic cu o dovada ( recomandat o poza ceva ) pentru a ne demonstra ca a cumparat boost prin sms + sa ne spuneti de unde ati luat ( Gametracker.rs / setti ) !! MODEL - BOOST GTRS / SETTI Nick : Data Boost : Print [obligatoriu] : Atentie postati data exacta in formatul urmator : ZZ/LL/AAAA OO:MM ( ziua/luna/anul ora:minutele )
 10. acceptat. Pm cu nick si pw. !! Ca sa vezi orele jucate de tine https://www.gametracker.com/server_info/109.163.232.163:27015/ (Si apesi pe VIEW ALL PLAYERS & STATS si iti scrii numele)
 11. voDkA

  [Prezentare]1024x768res

  Salut ! Te astept pe BUZAU.EUROCS.NET
 12. Acceptat. Da-mi pe steam nick si pw si iti explic acolo mai multe
 13. Acceptat. Astept pm cu nick si pw Sa iti faci ban-list,sa postezi mereu ban urile in el,si sa mi lasi nr de tlf pe pm ca sa te pun in grupul sv lui de pe wapp.
 14. Acceptat. Pm cu nick si pw.
×
×
 • Create New...