Jump to content
Sign in to follow this  
Smok3

[MIX] - Regulament

Recommended Posts

Regulament MIX

1.1.Cand sunt pe server minim 10 playeri, 2 dintre ei vor face duel cu lame.

1.2.Cel care castiga va avea dreptul sa isi aleaga echipa(T/CT)

1.3.Jucatorii care formeaza echipele nu au voie sa aleaga mai multi jucatori deodata.

1.4.Jucatorii vor fi alesi de catre cei care s-au duelat prin schimbarea numelui sau prin amx_say(de catre admini)

1.5.Jucatorul ales este obligat sa intre la echipa care-l alege, altfel va sta ca spectator pana se elibereaza un slot de la T/CT sau pana incepe alt meci.

1.6.Dupa primele 15 runde, CT si T vor fi mutati automat.

1.7.Orice jucator(Steam ON) ce frecventeaza serverul de mix are dreptul sa faca cerere admin.

1.8.Orice player are dreptul sa joace. Daca sunt playeri spectatori, la urmatorul meci acei playeri au dreptul sa faca echipele si eventual sa fie alesi.


Regulament JUCATORI

2.1.Este interzisa folosirea limbajului obscen sau nick-uri indecente, injurii aduse altui jucator sau la adresa serverului/comunitatii.

2.2.Jucatorii/Adminii care folosesc coduri, programe/modele ce pot aduce orice fel de avantaj in joc vor fi sanctionati cu ban permanent/remove in cazul adminilor..

2.3.Reclama este strict interzisa si se sanctioneaza cu ban permanent.

2.4.Cererile de admin si cele de unban se fac pe forum conform modelului, la sectiunile corespunzatoare.

2.5.Reclamatiile se fac pe forum respectand modelul, insotite de dovezi ( screenshot/demo ).

2.6.Nu stricati buna dispozitie a jucatorilor.

2.7.Daca un jucator considera un altul codat, anunta adminii prin comanda [email protected] sa ceara demo/poze respectivului jucator.

2.8.Daca vi se cere demo aveti obligatia sa-l faceti, iar dupa terminarea hartii respective, il veti posta pe forum dupa model. Altfel, veti primi ban.

2.9.Daca vi se fac poze aveti obligatia sa le postati pe server sau pe forum imediat dupa terminarea hartii respective. In caz contrar, veti primi ban.

2.10. CT nu au voie sa faca rush, T nu au voie sa campeze fara bomba pusa!


Regulament Admini

3.1.Cand un jucator este AFK sau anuntat ca fiind AFK acesta va primi Kick doar in cazul in care sunt cel putin 11 jucatori pe server. Sanctiune: avertisment/ suspend

3.2.In cazul pozelor si inregistrarilor efectuate asupra unui jucator, adminul in cauza are obligatia de a-l informa cu privire la postarea lor pe forum.

3.3. Daca un jucator iese in timpul meciului fara spectatori prezenti pe server, acesta va primi ban 720 de minute

3.4.Daca un jucator iese cu spectatori prezenti , adminul va anunta prin comanda amx_say +1 iar primul venit ramane, adminul verificand consola obligatoriu.

3.5.Daca un player este antijoc(Atentie! Antijoc doar in cazul in care nu stie sa joace mix, nu daca are o zi proasta si scor mai prost) acesta nu va fi banat si nici nu va primi kick, de nervi sau ca sa va aratati "sefia", ci va fi trecut la spectatori pentru a privi meciul.

Pe server nu se fac diferente, adminii nu sunt superiori, sau cei mai buni, toti suntem egali si toti avem dreptul sa invatam. Tineti minte ca v-ati luat angajamentul de a avea grija de server, nu de a va bate joc.

3.5.1.Daca un jucator abuzeaza de Team Kill (Atentie! Nu daca e antijoc, ci TK facut intentionat) va fi mai intai atentionat si daca se va repeta, se va sanctiona cu kick/ban incepand de la 180 minute.

3.6.Adminii care vor avea un limbaj vulgar fata de jucatori sau colegii lor vor fi sanctionati cu suspendare/remove

3.7.Adminului ii este interzis sa foloseasca comenzile de kick/ban pe jucatorul cu demo in desfasurare. Sanctiunea: suspendare.

3.8.Este interzisa orice comanda nejustificata/abuz de comenzi asupra unui jucator slay/kick/ban. Sanctiunea: suspendare.

3.8.1.Nu aveti dreptul sa dati afara playerii care sunt spec pentru a face loc altor playeri. 

3.8.2.Este interzis ca atunci cand un player care nu a mai jucat si intra sa faca echipe, sa fie trecut la spectator pentru a lasa alt player sa joace, favorizandu-l.

3.9.Este interzis sa folositi comenzi pe admini(exceptie amx_ss). Sanctiune: suspendare/remove.

3.10.Aveti obligatia de a frecventa cat mai des forumul.
 
3.11.Este interzis sa spuneti pozitia celorlalti jucatori. Sanctiune: suspendare/remove

3.12. Pentru injurii si in cazul in care cineva strica jocul cu "suferinte", se va da ban pentru calmare pana la maxim 2 zile.

WWW.EUROCS.NET / COMUNITY

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×