Jump to content
Sign in to follow this  
Odin

Propunere

Recommended Posts

 

Servus all, 

In urma anumitor remarci acide, nefondate la un post de UNBAN, post cu vizibilitate marita, propun penalizarea adminului ciupercuta cu -2, indiferent de gradul detinut in prezent...ca e "MANAGER"  sau " MAIOR". 

Tin sa argumentez ca postul ei la Cererea unban: Nada este nepotrivit si sugereaza o lipsa de implicare a staff-ului ACL in managmentul serverului la nivel administrativ cand, in esenta i s-a cerut un motiv pentru care a decis ca poate verifica un admin fara aprobarea unui fondator sau manager. 

"Inteleg. Odin. Totusi FONDATORII si MANAGERII ar trebui sa se ocupe de lista de Admini! EX. Ts-ul si Forum-ul spun lucruri total diferite. (https://prnt.sc/lf8evs)

  Dadeam si un printscreen cu NADA dar din pacate nu-l gasesc! Incheiem aici, ca nu are rost sa continuam . Nada va primi UNBAN si c'est la vie. Next time try to stay on top of things and update whatever needs updating! 😉

Regards,

C. "

Propunerea mea de retrogradare se transforma in cerere de remove pe motiv de incalcare regulament si reactie neadecvata la cererea mea:

 

. Motiv? Ma faci sa rad. :)) Oh, scuze trebuie sa vin pe forum si sa cer aprobarea ta sa controlez un player (aici bati tu , nu?!)   A fost tratat si verificat ca orice jucator. Ce motiv vrei tu si ce printscreen ?!  

Dar uite daca te face pe tine fericit , data viitoare voi face printscreen, lasa-mi e-mail si ti-l voi trimite. 😉 

2. Pai este cazul. pentru ca listele nu sunt updatate!  

P.s : Nu este "remarca acida" este adevar ! Sa nu mai continui la acel "in curand"... 

 

Toate cele bune,

REGULAMENT: 

[8] Nu aveti voie sa folositi comenzile pe un alt admin - remove.

[18] Inaintea fiecarui ban dat , faceti rost si de dovezi (screenshots/demo) , cum ca player(ul)/(ii) ar fi vinovat/i .

P.S.  Ai la indemana mai multe mijloace sa ceri permisiunea unui fondator/ manager ptr a face o verificare unui admin/ coleg:

TS, forum,  forum admin C.S., demo si prezentare demo ulterior fara ban, whatsapp, facebook, samd. 

Si adaug, nu bat nicaieri si nu sunt singurul care iti poate da permisiunea sa verifici un coleg/admin.  Adminul nu e doar un player oarecare ci face parte din staff-ul ACL iar pentru o verificare este nevoie de o aprobare din partea administatiei. 

Multumesc de intelegere,  zi faina. 

Edited by Odin
Later Edit
  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

hai sa nu fim chiar asa de rai de prima data ... eu zic ca fiecare merita o a doua sansa ... nu este om sa nu greseasca ! .....aaa aici eu ma exclud ..( glumesc _) ....

 

Batrane o sa vb eu cu ciupercuta ...personal .. si iti promit ca nu se mai intampla . o zi minunata !

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sustin pe tinerelul @Odin . Trebuie facuta ordine, regulamentul e regulament pentru toti! Indiferent de sex, relatii, circumstante 🙂 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, Sniror said:

Sustin pe tinerelul @Odin . Trebuie facuta ordine, regulamentul e regulament pentru toti! Indiferent de sex, relatii, circumstante 🙂 

1 . Gradul ti s-a fost scos
2. N ai mai intrat de foarte mult timp pe server ca sa-ti dai cu parerea in aceasta situatie

3. Topic va fi inchis si ciupercuta ramane la gradul respectiv +ca o sa discutam cu ea sa nu mai aiba astfel de comportament. O zi frumoasa!

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×