Jump to content
TyTaN's by KyLLeR

[ACL] Retragere Catalin.

Recommended Posts

Nick: [M18] ~ Catalin.

Grad: Fondator

Motiv: Eu am plecat , mi sa luat sa fiu injurat si luat peste picior de toti , daca fac o gluma imi faceti reclamatie , eu nu am venit aici sa fiu prostul nimanui , ma duc pe alt sv unde sunt apreciat nu tratat ca pe un ratat !

CERINŢE: Nimik puteti sa imi dat isi ban ! Sasa nu ma suportati ! Imi pare rau japca ! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum a spus si Specify, sa fii fondator impune automat anumite calitati: maturitate, obiectivitate, decizii in favoarea sv nu in favoarea personala. La multi dintre voi aceste calitati lipsesc cu desavarsire, inculisv la tine Tytan. Inainte sa se faca fuziunea, pe sv lui Specify atmosfera era una placuta, de cand s-a facut fuziunea tot ce vad sunt numai amenintari cu ban permanent, certuri, va provocati intre voi, sunteti aroganti si cu aere de superioritate.  In loc sa aplanati un conflict voi dati curs provocarilor iar sv are numai de pierdut.  Iti dau doua exemple pe care le-am observat pe sv, situatia cu Soclose de saptamana trecuta cand i-ai cerut wg. Ati ajuns sa va certati de la nimicuri, tu chiar ai avut limbaj necorespunzator iar Japca poate confirma ca era de fata si te-a avertizat. Tu in pozitia de fondator trebuie sa fii un exemplu atat pt ceilalti colegi cat si pentru jucatori. Daca tu in postura de fondator dai curs provocarilor, in loc sa le aplanezi, chiar mai mult vorbesti urat sau jignesti persoana cu care ai o disputa ce pretentii vrei sa ai de la ceilalti admini si jucatori.  Alt exemplu e de saptamana aceasta, cu Boban. Ati ajuns sa va certati jumatate de mapa si te victimizai intr-una. Alte situatii nu imi amintesc momentan deci nu ma pot pronunta insa daca te simti neindreptatit poti oricand sa faci cum a sugerat Specify, faci un topic si prezinti dovezi cu persoanele care au incalcat regulamentul. Analizam situatiile si aplicam sanctiuni daca este cazul.

 

Repet inca o data, voi nu respectati regulamentul, au fost cazuri cand nu ati respectat anumiti jucatori sau colegi dar aveti pretentia ca ceilalti sa respecte regulamentul si pe voi ca aveti grad sau va cunoasteti cu x sau y sau jucati de mult timp pe sv.

Azi de exemplu adminul ART la 19:40 juca cu arme pe awp_bycastor, mai multi admini ii spunem in repetate randuri sa inceteze, el ne raspunde ca face ce vrea si nu il intereseaza ce spunem noi.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ca sa nu-i stric cererea de retragere lui Catalin,am mutat parerea mea Click AICI + alte cateva aspecte imporante.

app @Odin in situatia de fata,doar eu sunt implicat dar asta in calitate de Fondator,conflictul nu a fost intre tabere daca asta ai vrut sa zici,,mai pe romaneste,si nici nu a fost legat de ei,de la mine,singurul cu implicare,este Madir care a intervenit aici cu un REPLY din propria initiativa ,a nu se interpreta asa cum mi sa batut app.

Dar oricum @Odin tu cam ai dreptate ce zici,exista o anumita tensiune intre ei..cei care inca nu s-au cunoscut  mai bine..sa inceapa sa se inteleaga sper ca timpul le va rezolva pe toate.

 

//App ;  Mi-am revizuit postul mutat Click AICI

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Specify Scuze ptr ca scriu dupa ce ai inchis topicul. 

 

Am observat ca, dupa fuziune exista o continua neintelegere intre cei existenti si cei care au venit. Inteleg si motivele dar nu sunt de acord cu ele. Toti am acceptat aceasta fuziune si toti trebuie sa incercam sa ne intelegem; cei care au fost si cei care au venit. 

Cu ART voi discuta personal si va primi avertisment verbal iar la urmatoarea abatere remove- nu se cade ca un admin sa faca asa ceva!

Cat despre faptul ca Tytan a clacat la primul moment mai sensibil, inseamna ca nu e pentru serverul ACL..

Sugestie:  LA sedinta, daca aveti nemultumiri de activitatea oricui, SPUNETI, tocmai asta e si scopul organizarii acesteia. Pe langa sedinta, intrati pe TS si discutati, vorbiti cu noi, atat cei care erau intainte de fuziune cat si cei care au venit noi. Doar discutand se pot gasi solutii. 

 

Va multumesc si good joob everyone! Keep Up the good work!

 

 

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...